#DNA in pericol de castrare...





DNA pe cale dispariție…

Astăzi s-a decis castrarea DNA, DIICOT & PG. Cine oare a venit cu această idee geniala ? Cine altcineva decât Ministrul Justiției, Tudorel Toader... Președintele nu va mai putea numi niciun procuror șef în cadrul acestor instituții, deci nu va mai avea niciun cuvânt de spus în toată afacerea. Aceste decizii vor depinde DOAR de Ministerul Justiției… În concluzie, Inspecția Judiciară, cea care verifică DNA și care era independentă, va fi (în dorința “imparțialului” ministru), subordonată Ministerului Justiției...
Dar magistrații vor putea fi trași la răspundere în cazul unor eventuale infracțiuni - de către cine ? De către o altă direcție subordonată unui alt minister, Ministerul Public.

Per total, o propunere ce nu poate fi refuzată, nu ?... Ambalaj și conținut mafiot 100%. Asortată perfect cu un 23 august !

Iar ca favoare specială acordată poporului: chestiunea nu va constitui material de ordonanță de urgență - se va merge pe “traseul” legislativ tradițional (de data asta).

Asadar, va dispărea DNA-ul așa cum îl cunoaștem ?...
Fără îndoială ! Se politizează tot ceea ce nu s-a politizat încă... iar DNA-ul, ca permanent ghimpe în coasta PSD-ului, nu ar fi putut rămâne teafăr... astfel, caracatița sistemului nostru politico-mafiot va viețui liniștită și se va putea extinde fără dureri de cap... Eficiența DNA-ului în ultimii ani a fost ceea ce ne-a câștigat (măcar în Europa de Est) admirația vecinilor din fosta Iugoslavie, care tânjeau și ei după un astfel de organism-antidot împotriva corupției cronice de pe urma căreia suferă întreaga zonă a Balcanilor (și nu numai). Cu un DNA legat de mâini & picioare și cu un creier spălat - încotro ? Înapoi în anii ‘90 ? Sună "bine" viitorul, nu-i așa?

Comments

Popular posts from this blog

Die #Welt und das #Virus : die #coronazeiten in #europa

Traveling to #cyprus & #larnaca

#cipru #nicosia #lefkosia & #lefkoșa